Sport News

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Deň otvorených dverí Divadla Andreja Bagara

Už tento víkend v sobotu sa dvere vynikajúceho nitrianskeho divadla otvoria dokorán a privítajú všetkých priaznivcov a milovníkov divadla. Akcia spojená s dňom detí zo začiatku mesiaca umožní návštevníkom všetkých vekových kategórii nahliadnuť poza scénu divadla a získať tak netradičný zážitok. Akcia sa začína o 10. hodine príhovorom riaditeľa divadla Jána Grešša a až do 12 hodiny sú všetci herci k dispozícií na autogramiáde v dolnom foyery divadla.

Počas celého dňa bude mať divadlo veľmi bohatý a rôznorodý program atraktívny i pre mladších návštevníkov. Jedno z najväčších dobrodružstiev môžu deti zažiť na programe s názvom „Namaľuj mi úsmev“, kde budú maskéri líčiť deti ako divadelné hviezdy. Spolu s líčením si deti i dospelí môžu takisto vyskúšať i divadelné kostýmy. Obe atrakcie budú k dispozícii až do pol druhej popoludní.

Spomedzi množstva iných zaujímavých programov, na dvanástu hodinu je naplánovaná prehliadka priestorov divadla vedená Danielom Majilingom. Ďalej budú mať návštevníci možnosť vidieť špeciálneho hosťa Kulyho a teatro punkovú skupinu Bijouterrier.

Otvorený deň v Divadle Andreja Bagara sa zavŕši rozprávkovou hrou s názvom Veveričky, ktorá sa začne o 18. hodine.

Na deň detí bolo minulý týždeň naviazaných viacero udalostí. Tenisový klub Nitra mal možnosť predviesť svoje tenisové výsledky na tenisových dvorcoch v tenisovom areály na Chrenovej. Pre deti bolo nachystaných množstvo hier a iných prekvapení.

Počas leta a do konca roku bude v Nitre ešte množstvo rôznorodých aktivít, ako napríklad Dni Športu Beh pre život a iné. Pre väčší prehľad môžete sledovať kultúrne a športové správy.


šport | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014