Sport News

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Webber ostáva v Red Bull aj v 2013

Najčerstvejší víťaz posledného závodu na okruhu Silverstone spôsobuje svoju tímu veľkú radosť a tak niet divu, že sa vedenie rozhodlo o predĺženie kontraktu. Druhá priečka v celkovom hodnotení a strata len 13 bodov sa javí ako veľmi dobrá pozícia na atakovanie prvého miesta. Tímový kolega Sebastian Vettel, minuloročný šampión, sa v hodnotení nachádza hneď za Webberom na tretej priečke.

Nedávno sa Mark Webber zaoberal možným prestupom do konkurenčného Ferrari, avšak to už je minulosťou. Vedenie sa vyjadrilo: „Je nám potešením oznámiť, že zmluva Marka Webbera bola predĺžená o jeden rok, čiže Austrálčan bude s nami závodiť i budúci rok.“

Tridsaťpäť ročný Webber povedal: „Dôverujem tomu tímu. Poznám ho veľmi dobre a cítim sa tu pohodlne. Za posledné roky sme vytvorili dobrý kolektív a je to správne rozhodnutie ostať v Red Bulle. Je skvelé povedať takúto dobrú novinu už po závode v Silverstone a teším sa na závodenie na pokraji mojich možností  a na potlačenie svojho limitu v každom závode budúcu sezónu.“

„Diskutoval som aj s Ferrari, ale moje rozhodnutie je jasné – chcem ostať v Red Bull. Je dôležité, že tím vie, že ste 100% s nimi. A ja samozrejme som,“ povedal Webber.

Česká liga obklopená formulovými krajinami sa môže len ďalej rozvíjať. V blízkom okolí sa závodí v Nemecku, Maďarsku, Taliansku a Belgicku.

Hokejová extraliga začína svoje zápasy už začiatkom septembra a bude sa súčasne odohrávať s poslednými závodmi formule 1.


šport | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014