Sport News

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kličko predlžuje svoju sériu neporaziteľnosti

Nadránom sa v Berne odohralo boxerské stretnutie medzi ukrajinským profiboxerom Vladimírom Kličkom a Američanom Tonym Thompsonom. Neporaziteľnému Kličkovi stačilo šesť kôl na vyradenie amerického boxeru, kde mu v poslednom uštedril tvrdý knock out. Američan po rane už len postával, nachádzajúc rovnováhu. Pre Klička to znamená už šestnáste víťazstvo v rade a predlžuje si tak svoju sériu neporaziteľnosti.

Ukrajinec má na svojom konte už 58 víťazstiev a len neskutočné tri prehry. Pred ôsmymi rokmi ho dokázal poraziť Lamon Brewster a to bolo jeho posledná prehra. To znamená, že Kličko ôsmym rokom boxuje bez porážky. Hokejová extraliga s bet365 občas prináša podobné boxerské zápasy, avšak na skutočného boxera to nemá.

Priebeh zápasu v Švajčiarsku bol od začiatku jednoznačný v prospech Ukrajinca Klička. Ten amerického súpera Thompsona  málokedy pustil k akcii a už v piatom kole to vypadalo na predčasné ukončenie stretnutia. Duel bol pôvodne naplánovaný na 12 kôl, avšak na začiatku šiesteho už Američan nevládal bojovať ďalej a Kličko zvíťazil.

"Nemal som žiadne pochybnosti, že obhájim svoje tituly. Cítil som silu, rýchlosť i kondíciu. Nebol to však jednoduchý zápas a preto som s víťazstvom spokojný," uviedol Kličko.

Thompson zaznamenal už tretiu prehru uznal vysoké kvality súpera a priznal, že na šampióna skutočne nestačil. Thompson má na konte 36 triumfov, z ktorých 24 sa skončili KO.

Na slovenskej scéne sa pripravujú futbalové tímy na začiatok sezóny a všetci kandidáti majú záujem zlepšiť výsledky corgoň ligy v prospech svojho tímu.


šport | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014