Sport News

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prestup Robina van Persieho do Manchesteru United?

Dlhodobý prípad ohľadom budúcnosti a pôsobenia holandského kanoniera Robina van Persieho konečne prichádza k svojmu rozuzleniu. Anglický veľkoklub Manchester United preukázal záujem o tohto talentovaného hráča, pričom si na čele s koučom Fergusonom za vylepšenie kádra neváha priplatiť.

Dlhodobý prípad ohľadom budúcnosti a pôsobenia holandského kanoniera Robina van Persieho konečne prichádza k svojmu rozuzleniu. Anglický veľkoklub Manchester United preukázal záujem o tohto talentovaného hráča, pričom si na čele s koučom Fergusonom za vylepšenie kádra neváha priplatiť.

Už koncom minulej sezóny vyjadril najlepší strelec minuloročnej Premier League svoje pochybnosti o predĺžení kontraktu s Arsenalom Londýn. I keď Persieho futbalové výsledky boli vynikajúce, s trénerom nezdieľali spoločné vízie o budúcnosti futbalového klubu. Záujem o Persieho bol okamžitý.

Nový aktívny záujemca o Holanďana sa stal Fergusonov United.  Rokovania oboch tímov nabrali na intenzite v utorok večer, kde Manchester predostrel svoju ponuku na 20 miliónov libier. I keď sa predávajúcej strane pozdávala výška sumy za prestup, kouč Arsene Wenger očakáva mierne navýšenie. Situácii dopomáha neúprosne sa blížiaci sa začiatok novej sezóny. Ak sa celý proces omešká, Persie si totiž bude ešte musieť zahrať otvárací zápas sezóny v drese starého tímu.

I napriek pokračujúcim rokovaniam sa Wengerov postoj voči Persiemu nezmenil: „Naši fanúšikovia si želajú, aby ostal. Viete si asi predstaviť aký sú nadšený jeho výkonom. Čokoľvek by som povedal ohľadom Persieho by bola lož, pretože on je nás hráč a tak by to malo ostať. Robin nastrieľal minulú sezónu 30 gólov a je prirodzené, že každý tréner si chce udržať najlepšieho hráča..“

Na Arsenal čaká v sobotu otvárací duel proti Sunderlandu. V najbližších dňoch sa ukáže, v akom drese sa predstaví Persie v novej sezóne. Každopádne, tipovanie na jeho skvelý výkon ostáva samozrejmé.


šport | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014